Campbell vinder – mesterskabet afgøres søndag

Matt Campbell vandt lørdagens afdeling af Porsche Mobil 1 Supercup i Mexico.

Den 22 årige australier startede løbet fra 2. position, i en sandwich mellem de to titelkandidater, Dennis Olsen på Pole Position og Michael Ammermüller på P3.

Olsen lavede en lille fejl på anden omgang, hvor han tabte to placeringer, og røg bagved både Campbell og Ammermüller.

Mikkel Overgaard Pedersen

Efter seks omgange af løbet kom der Safety Car på banen, og hele feltet blev samlet igen. Da løbet blev frigivet igen, kunne Campbell stikke af, mens Olsen havde travlt med at presse Ammermüller.

Der skete ikke flere forskydelser i Top 3, og Campbell kunne tage sæsonens 3. sejr foran Michael Ammermüller og Dennis Olsen.

Mikkel Overgaard Pedersen startede løbet som 15’er men kørte sig flot op gennem feltet og sluttede på en 8. plads.

Matt Campbell

Ammermüller fører med 5 point over Olsen, mens Campbell har 9 points forspring over Dan Cammish, som sluttede lørdagsløbet på en 4. plads. Hvis blot Ammermüller slutter på podiet, er han sikret titlen, uanset Olsens slutplacering, og da tyskeren starter foran nordmanden, burde han kunne kontrollere løbet.

Søndag eftermiddag 17.30 køres året sidste og altafgørende finaleløb, hvilket kan følges på Eurosport 2 i Danmark.