Nielsen også med i Mid-Ohio løb

Christina Nielsen skal også køre IMSA WeatherTech SportsCar Championship løbet på Mid-Ohio.

Heinricher Racing w. Meyer Shank Racing Acura #57 bliver igen hjemstedet for den hurtige dansker. Nielsen blev oprindelig kaldt ind som reserve ved Daytona 24 timers løbet, hvor Jackie Heinricher måtte sidde over på grund af en rygskade.

Herefter blev det offentliggjort at hun skulle køre alle Michelin Endurance Cup løbene for holdet – det vil sige Daytona, Sebring, Watkins Glen og Petit Le Mans.

Heinricher Racing w. Meyer Shank Racing Acura #57

Nielsen skal, som ved sæsonens to første løb, dele bil med briten Katherine Legge.

Mens Daytona løbet blev afsluttet på en 12. plads, blev Sebring løbet afsluttet som 8’er, godt 14 sekunder fra vinderen af GTD klassen. Holdet har derfor bevist, at de kan være med i den forreste del af feltet – de skal bare have lidt mere held med strategien, da de var på meget brugte dæk mod slutningen af Sebring løbet, mens flere at konkurrenterne enten havde helt nye eller mindre slidte dæk på bilerne, så de tabte flere placeringer på de sidste omgange.

Indtil videre er Christina Nielsen kun bekræftet til dette ene ekstra løb (plus de to resterende MEC løb), og det er derfor ikke klart om hun skal køre hele IMSA sæsonen. Holdet vælger at annoncere dette drypvis.

IMSA løbet på Mid-Ohio Sports Car Course køres den 5. maj 2019.